Postet nga: Ali Uka

Gjakovë, urdhër arrest për të dëmtuarin në rastin e kontrabandës me migrantë

Gjykimi i Bashkim Isufit, nga fshati Bec i Komunës së Gjakovës, i cili po akuzohet me kontrabandim me migrantë, u shty për datën 6 nëntor.

Kërkohet raport psikiatrik për Pjetër Ndrecajn

I akuzuari për vrasjen e gruas së tij dhe vajzës së tij 9 vjeçare, Pjetër Ndrecaj, është sjellë para Gjykatës në Gjakovë për ta kundë...

Gjakovë - I akuzuari i thotë gjykatësit 'Shihemi në rrugë'

Në gjykimin për falsifikim të 100 eurove, ndaj të akuzuarit Ali Xërxa, në Gjykatën e Gjakovës sot ishte planifikuar të dëgjohej dëshmia e nipit të ...

Gjakovë, pranon fajin se goditi me veturë viktimën

Shpejtim Krasniqi u dënua me 9 muaj burgim për lëndime të rënda trupore, të shkaktuara ndaj Sami Thaçit.

Ish-ofiqari, i akuzuar për falsifikim të dokumentit zyrtar, nuk vjen në Gjykatë

I akuzuari për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, ish-zyrtari i gjendjes civile, Shkëlzen Ahmeti, nuk ka ardhur në seancën ...

I akuzuari për fajde kundërshton provat e Prokurorisë së Gjakovës

 

Gjakovë,  4 vite burg për 48 kg marihuanë

Nik Boshi nga Shqipëria u dënua me 4 vite burg dhe 2000 gjobë.

Shtetasi i Shqipërisë e pranon fajin në Gjykatën e Gjakovës për 48 kg marihuanë

Nik Boshi, i akuzuar për 48 kilogramë marihuanë, e pranoi fajësinë në seancën e mbajtur ndaj tij në Gjykatën e Gjakovës