Postet nga: Alessandra Roccasalvo

Pesë vitet e mia me UNDP-në në Kosovë

Në këto ditë të fundit të shërbimit tim pesëvjeçar në zyren e UNDP-së në Kosovë, shpesh më pyesin, "a është Kosova një vend më i mirë ...

Forenzika pranon pajisje si donacion për kontrollin e armëve të vogla

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), në bashkëpunim me Ambasadën e Gjermanisë në Kosovë, i ka dorëzuar Policisë së Kosovës dhe Agjencisë së ...

Ramush Haradinaj: Kosova e Gatshme t’i Riatdhesojë Luftëtarët e Kthyer nga Siria

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka shfaqur gatishmërinë që Kosova t’i riatdhesojë kosovarët që janë rekrutuar dhe kanë shkuar në luftërat në Siri dhe Irak ...

Komuna e Gjilanit dhe MPB Bashkë në Luftën Kundër Ekstremizmit

Kreu i komunës, Lutfi Haziri bëri të ditur se qyteti i Gjilanit është pjesë e organizatës që kanë për qëllim të eliminojnë çdo tendencë të ...

Hulumtimi: Qytetarëve u Kërkohet Ryshfet në Doganë

Dokumenti i veprimit i Pulsit Publik i titulluar “Ndikimi i procedurave të ndërlikuara në nxitjen e korrupsionit të Doganave të Kosovës” tregon se 5 për qind e personave ...

Shtyllat që i Tregojnë Shumë Gjëra Gjakovës

Shtyllat që i Tregojnë Shumë Gjëra Gjakovës

Shtyllat multifunksionale që u ngjajnë atyre të ndriçimit janë inauguruar në Gjakovë, ndërsa do të shërbejnë për një varg çështjesh.

Kosova Shkatërron 2,500 Armë të Vogla

Rreth 2,500 armë u shkatërruan sot për Ditën Ndërkombëtare të shkatërrimit të armëve të vogla në shkritoren e Janjevës, afër Lipjanit.

UNDP Vazhdon Përkrahjen për Ministrinë e Bujqësisë

Zëvendës përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së Alessandra Roccasalvo gjatë një takimi me ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) Memli Krasniqi, theksoi se ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!