Postet nga: Aleksandër Lumezi

Pasuria ‘Artistike’ e Kryeprokurorit të Shtetit

Kreu i organit të ndjekjes, Aleksandër Lumezi, për dallim nga viti i kaluar ishte për dy ditë më i hershëm në deklarimin e pasurisë së tij.

Kryeprokurori Flet për Polemikat Enver Hasani- Hamdi Ibrahimi

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, i cili disa herë është apostrofuar si ideatori i aktakuzave për ish kreun e gjykatës kushtetuese Enver Hasani ka vendosur që t’...

Lumezi: Korrupsionin Duhet ta  Godasim në Xhep

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka thënë sot se luftimi korrupsionit mund të bëhet më efikas nëse sistemi i drejtësisë fokusohet që ata që janë ...

Maxhuni e Lumezi Munguan në Ceremoninë e IPK-së

Në ftesën zyrtare e cila u ishte dërguar mediave IPK-ja kishte njoftuar se kryeprokurori Lumezi dhe drejtori i përgjithshëm i Policisë Maxhuni do ishin pjesë e ...

Fotografia e ish Presidentes në Dysheme të Prokurorisë së Shtetit

Fotografia e ish Presidentes në Dysheme të Prokurorisë së Shtetit

Pikërisht një vit më parë, Aleksandër Lumezi mori dekretin nga Atifete Jahjaga për postin e Kryeprokurorit të Shtetit.

Lumezi: Mundemi Edhe pa EULEX-in

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka vlerësuar se niveli i korrupsionit nëpër institucione të larta nuk është aq i lartë sa po perceptohet në shoqëri.

Kompletimi i KPK-së Pret Listat

Këshilli Prokurorial i Kosovës do vazhdojë të ushtrojë funksionin e tij pa tre anëtarët që vijnë nga shoqëria civile, oda e avokatëve dhe universiteti.

Lumezi Kritikon ‘Komoditetin’ e Prokurorive

Vendimi për transferimin e 6 prokurorëve nga Departamenti i Përgjithshëm në Departamentin për Krime të Rënda dhe atë për të Mitur në Prokurorinë Themelore ...