Postet nga: Albulena Haxhiu

Albulena Haxhiu

Haxhiu: Përpjekjet e opozitës për të njollosur dy iniciativa të rëndësishme, janë të dështuara

Pas deklaratës së Lidhjes Demokratike të Kosovës të cilët thanë se qeveria po tenton që në emër të ç’kapjes, të ri-kapë sistemin e drejtësisë në ...

Ministrja nënshkruan udhëzim administrativ që ul për rreth 40% tarifat e përmbaruesve privatë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka njoftuar se ka nënshkruar udhëzimin administrativ me anë të të cilit ulen rreth 40% tarifat e përmbaruesve privatë.

Polemika mes ministres Haxhiu dhe deputetit Tahiri për Ligjin për Këshillin Prokurorial të Kosovës dhe për noterët

Në Kuvendin e Kosovës po diskutohet shqyrtimi i parë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës (KPK).

Komisioni për Legjislacion miratoi në parim projektligjin për ekzekutimin e sanksioneve penale, shërbimin korrektues dhe shërbimin sprovues

Më 8 vota për Komisioni për Legjislacion ka miratuar në parim projektligjet për ekzekutimin e sanksioneve penale, për shërbimin korrektues, dhe atë për shërbimin ...

Miratohet në parim projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë për ndihmë të ndërsjellë juridike në çështjet civile dhe tregtare

Më 8 vota për Komisioni për Legjislacion ka miratuar në parim projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Këshillit të Ministrave ...

Nënshkruhet marrëveshje për Ndihmë të Ndërsjellë Juridike në Çështjet Penale mes Kosovës dhe Zvicrës

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu dhe ambasadori i Zvicrës në Kosovë, Thomas Kolly kanë nënshkruar sot marrëveshje për Ndihmë të Ndërsjellë Juridike në Çështjet ...

Albulena Haxhiu

Ministrja Haxhiu thotë se Hashim Thaçi e Kadri Veseli nuk janë imunë ndaj kontrollimit të pasurisë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se as ish-presidenti Hashim Thaçi e as ish-kryeparlamentarti Kadri Veseli nuk janë imunë nga kontrollimi i pasurisë.

Albulena Haxhiu

Ministrja Haxhiu udhëton për në Hagë, pritet t'i takojë Krasniqin, Selimin, Gucatin, Haradinajn dhe Shalën

Ministrja e Drejtësisë e Kosovës, Albulena Haxhiu, nesër do të udhëtojë për në Hagë, ku pritet ta vizitojë edhe qendrën e paraburgimit të Gjykatë...