Postet nga: albin tahiri

Ekipi Olimpik i Kosovës kthehet sonte nga Pekini

Ekipi Olimpik i Kosovës që përfaqësohet nga Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri pritet që sonte të rikthehet në Kosovë, pas mbarimit të garave në Lojërat Olimpike ...

Përfundojnë garat për garuesit nga Kosova në Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin

Kanë mbaruar garat për garuesit nga Kosova në Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin.

Skitari nga Kosova radhitet në top 30-she në Lojërat Dimërore në Pekin

Komiteti Olimpik i Kosovës ka njoftuar se skitari nga Kosova, Albin Tahiri është radhitur në mesin e 30 më të mirëve nga 89 garues në Lojërat Olimpike Dimërore ...

VIDEO - Skiatori Albin Tahri flet pas suksesit të jashtëzakonshëm në Lojërat Olimpike Dimërore

Albin Tahiri ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm në Lojërat Olimpike Dimërore që po mbahen në Pekin.

Albin Tahiri shënon rezultat të jashtëzakonshëm, radhitet në pozitën e 15-të

Albin Tahiri ka shënuar rezultat të jashtëzakonshëm në garën e mbajtur në disiplinën e kombinimit alpin që përbëhet nga lëshimi dhe sllallomi.

Albin Tahiri garon nesër, synon pozitën e 15-të

Skitari Albin Tahiri do të garojë nesër në disiplinën kombinim alpin. Kjo disiplinë përbëhet nga lëshimi dhe sllallomi.

Flet Albin Tahiri pas garës në ‘Lojërat Olimpike Dimërore’

Skitari nga Kosova, Albin Tahiri sot gjatë ditës ka garuar në disiplinën e skijimit alpin në kuadër të “Lojërave Olimpike Dimërore” Pekin 2022.

Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri zhvillojnë garat e para, këto janë rezultatet

Skitarët olimpikë, Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri, kanë zhvilluar garat e tyre në kuadër të Lojërave Olimpike në Pekin.