Postet nga: Albert Rakipi

Supremja jua refuzon kerkesat të dënuarve për rastin e përkthimit të librave nga UP

Gjykata Supreme i ka refuzuar kërkesat për mbrojtjen e ligjshmërisë  nga të dënuarit Hakif Veliu dhe Albert Rakipi.

Përkthimi i librave në UP, Apeli ua ashpërson dënimet dy të akuzuarve

Gjykata e Apelit për të dytën herë ua ka ashpërsuar dënimet  Albert Rakipit dhe Hakif Veliut në lidhje me përkthimin e librave në Universitetin e ...

I dënuari për mashtrim në detyrë në kontratën e UP-së shkon në vuajtje të dënimit

Rreth 5 muaj pasi që Gjykata e Apelit ashpërsoi aktgjykimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës me të cilin Albert Rakipi dhe Hakif Veliu ishin gjetur fajtorë, nga dy ...

Dënohet Enver Hasani

Enver Hasani është dënuar sot me 1 vit burg me kusht për dy vjet verifikim nga Gjykata Themelore në Prishtinë në lidhje me kontratën për përkthimin ...

Dema: Në Restorant u Vendos Kujt t'i Jepej Kontrata për Përkthimet e Librave

Rektori i Universitetit të Prishtinës Marjan Dema në gjykimin për mashtrim të ish-rektorit Enver Hasani në lidhje me tenderin për përkthimin e librave nga gjuha angleze ...

Ekspertizë e Re në Gjykimin e Enver Hasanit

Në seancën e sotme ekspertizën e përpiluar për kontratat rreth librave të përkthyera për UP-në, për të cilat përveç Hasanit akuzohen edhe ...

Kelmendi: 48 Mijë Euro Dëmi i Shkaktuar UP-së

Sekretari i Universitetit të Prishtinës, Esat Kelmendi, ishte dëshmitari i radhës në gjykimin ku të akuzuar janë ish-rektori i UP-së, Enver Hasani, ish-shefi i Prokurimit, Hakif Veliu, ...

Esat Kelmendi Dëshmon në Rastin e Enver Hasanit

Në seancën e sotme gjyqësore kundër ish-rektorit të Universitetit të Prishtinës pritet të dëshmojë Esat Kelmendi, përfaqësues i UP-së.