Postet nga: Albert Kinolli

Albert Kinolli kërkon nga Ministri i Arsimit pasije teknologjike për fëmijët e komuniteteve

Deputeti nga radhët e Partisë Rome të Bashkuar, Albert Kinolli ka kërkuar nga Ministri i Arsimit, Ramë Likaj paisje tekonologjike për fëmijët romë, ashkalinj dhe ...

Deputetja e partisë së Emilija Rexhepit dorëhiqet nga grupi parlamentar 6+

Deputetja Zikrete Aliti nga Partia e Re Demokratike (NDS), ka dhënë dorëheqje nga Grupi Parlamentar 6+ përmes një letre që e ka dorëzuar në zyrën e ...

Albert Kinolli: Jemi kundër zgjedhjeve të jashtëzakonshme

Albert Kinolli nga Partia Rome e Bashkuar e Kosovës (PREBK), ka deklaruar se janë kundër zgjedhjeve të reja.

Edhe Grupi Parlamentar 6+ kundër zgjedhjeve të reja për shkak të CoVid-19

Albert Kinolli nga Grupi Parlamentar 6+ pas takimit konsultativ me presidentin Hashim Thaçi ka thënë se janë kundër shkuarjes në zgjedhje të reja për shkak të pë...

Albin Kurti: U siguruan votat për Qeverinë

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se janë siguruar votat për votimin e Qeverisë së Kosovës, dhe për të kryeministër.

Albert Kinolli për ulje të taksave dhe kundër shkëmbimit të territoreve

Albert Kinolli nga Partia Rome e Bashkuar e Kosovës (PREBK), synon që edhe pas zgjedhjeve të 6 tetorit t’i shtyjë përpara kauzat e partisë dhe të komunitetit rom ...

Deputeti: Punëtorëve të komunitetit rom u shkelen të drejtat në sektorin privat

Albert Kinolli, deputet nga grupi 6+, ka treguar se komuniteti rom në Kosovë në sektorin privat kanë shqetësime pasi që u shkelen të drejtat e tyre në punë.

Thaçi takoi përfaqësuesit e komunitetit rom, i falënderon për kontributin e tyre

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, me rastin e Ditës së Romëve, ka pritur një delegacion të përfaqësuesve të komunitetit rom në Kosovë të kryesuar nga ...