Postet nga: Alban Muja

Albana Muja: Drama, më e dalluara nga të gjitha gjinitë letrare

Dramaturgia Albana Muja është fituese e njërit prej tri çmimeve të konkursit të Dramës Origjinale Shqipe, “Katarian Josipi”, për 2020.

Bienalja e Venedikut, dhjetëra zyrtarë të MKRS në ceremoninë e hapjes

Dhjetëra zyrtarë të Ministrisë së Kulturës kanë marrë pjesë në ceremoninë e hapjes së Edicionit të 58 -të të Bienales së Venedikut, e cila u hap më 11 të kë...

FOTO - Alban Muja në Bienalen e Venedikut

Hapja e pavijonit të Kosovës në Bienalen e Venedikut është bërë sot. KALLXO.com ju sjellë fotografi nga ceremonia e hapjes së Bienales.

Intervistë me Alban Mujën, artisti që përfaqëson Kosovën në Bienalen e Venedikut

Ajo për të cilën do të flitet më së shumti sivjet në Bienalen e Venedikut është ekspozimi i anijes së fundosur, ku humbën jetën mes 700 e 1.100 ...

Ky është ekipi dhe projekti kosovar që do ta përfaqësohet në Bienalen Venedikut 2019

Ministria e Kulturës dhe Galeria Kombëtare kanë prezantuar gjatë ditës së sotme ekipin dhe projektin që do ta përfaqësojë Kosovës në edicionin e 58 të ...

Alban Muja prezanton Kosovën në Bienalen e Venedikut 2019

Emërimi i artistit Alban Mujës për të prezantuar Kosovës në Bienalen e Venedikut për 2019 nga ana e Ministrit të Kulturës, Kujtim Gashi, është marrë ...