Postet nga: AKULLI

Sondazhi masiv i nxjerr ndryshimet klimatike si emergjencë globale

Me gjithë pandeminë e koronavirusit, gati dy të tretat e njerëzve në botë i shohin ndryshimet klimatike si emergjencë globale.

Parashikimi i motit

Mbi vendin tonë sot parashihet të mbajë mot me vranësira të pjesshme të cilat me kalimin e kohës mund të marrin karakter zhvillimi.

Shtresat e Akullit në Mars Mund të Jenë Burime Uji për Njerëzit

Shtresat e mëdha të akullit të vërejtura në Mars, mund të jenë burim potencial i ujit për njerëzit që zhvillojnë eksplorime në të ardhmen, kanë thë...

Akulli nuk i 'Lëshon' Veturat në Qendër të Prishtinës

Akulli nuk është “duke i lëshuar” makinat për të dalë nga hapësirat mes Fakultetit të Edukimit, Galerisë së Arteve dhe Biblioteks Kombëtare.

Veturat Ngecin në Akull në Qendër të Prishtinës

Veturat Ngecin në Akull në Qendër të Prishtinës

Për shkak të akullit, shumë automjete kanë ngecur në hapësirën mes Fakultetit të Edukimit, Galerisë së Arteve e Bibliotekës Kombëtare në Prishtinë.

Për Shkak të Akullit, Veturat Përfundojnë në Ara

Rruga ndërmjet Aeroportit Ndërkombëtar “Adem Jashari” dhe magjistrales Prishtinë-Pejë që nga mëngjesi e deri më tani është shumë e rrezikshme për shkak të akullit.

Fillon Pastrimi Akullit në ‘Korzë’ të Pejës

Akulli që ishte shtresuar në këtë shesh e kishte vështirësuar tash e disa ditë qarkulllimin e këmbësorëve nëpër të, ndërsa shumë ...

Komuna e Pejës Kërkon Nga Bizneset ta Largojnë ‘Pistën e Patinazhit’

Që kur kanë filluar rreshjet ka pasur ankesa të vazhdueshme që rrugët nuk janë pastruar dhe se trotuaret janë pothuajse të pakalueshme.