Postet nga: aktorët

Aktorët e Teatrit të Prizrenit mbesin pa rroga edhe për këtë muaj

Edhe pse më 23 korrik 2020 janë nënshkruar kontratat e rregullta në mes Komunës dhe aktorëve rezident të Teatrit të Prizrenit, ata nuk kanë marrë rroga as për ...

Komuna e Prizrenit lë tre muaj pa rroga aktorët e Teatrit ‘Bekim Fehmiu’

Në kulmin e Pandemisë së Coronavirusit, Komuna e Prizrenit ka lënë pa rroga për tre muaj aktorët e Teatrit të Qytetit “Bekim Fehmiu”.

Zvarritja institucionale e rritjes së numrit të aktorëve rezident të Teatrit Dodona

Teatri i Qytetit të Prishtinës “Dodona” për vite me radhë funksionon vetëm me katër aktorë si trupë rezidente artistike e këtij institucioni kulturor.

Të hënën nis intervistimi i kandidatëve për aktorë në Prizren

11 kandidatë kanë konkurruar për t`u bërë pjesë e ansamblit rezident të aktorëve të Teatrit “Bekim Fehmiu” të Qytetit të Prizrenit.

Nesër nis kategorizimi i aktorëve në Teatrin Kombëtar të Kosovës

Këshilli Drejtues i Teatrit Kombëtar të Kosovës ka emëruar Komisionin për kategorizimin e aktorëve të Teatrit, sipas rregullores 04/2019 për Themelimin dhe funksionimi e ...

Kërkesa e Aktorëve Pritet të Realizohet nga Janari i Vitit 2018

Shoqata Sindikale e Teatrit Kombëtar të Kosovës ka njoftuar se nëse nuk realizohet kërkesa e tyre për rritje pagash në nivel universitar, nga e premtja ...