Postet nga: aktakuzë

Aktakuzë ndaj tre persona, dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj tre të pandehurve me inicialet B.T., G.O dhe H.H.

Aktakuzë për organizimin e bixhozit të paligjshëm

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit me inicialet B. M. për ...

Aktakuzë për korrupsion ndaj një zyrtareje

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur aktakuzë në për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe konflikt të interesit ndaj një personi me inicialet A. N.

Aktakuzë ndaj nëntë zyrtarëve doganorë për marrje ryshfeti

Prokuroria Themelore në Prizren ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj nëntë zyrtarëve të Doganës për “Keqpërdorim të detyrës zyrtare”, dhe “Marrje ryshfeti”, dhe ...

Ngritet aktakuzë për krim të organizuar kundër 5 personave

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë për krim të organizuar kundër pesë personave.

Ngritet aktakuzë ndaj drejtoreshës së Inspekcionit në Suharekë dhe një inspektori

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj drejtoreshës së Drejtorisë së Inspekcionit në Suharekë, Jehona Rrafshi - Lumi, dhe ndaj H.M., inspektor i ndërtimtarisë në Drejtorinë ...

Demokracia Studentore kërkon suspendimin e profesorëve që kanë aktakuza

Organizata Demokracia Studentore, kërkon nga Ministria e Arsimit që ta hartojë një draft rregullore, e cila do t’i suspendonte të gjithë profesorët që kanë probleme me ligjin, ...

Pas hulumtimit të KALLXO.com ngritet aktakuzë kundër burrit të prokurores

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër burrit të prokurores Elvehe Gashi, Bajram Gashit dhe dy personave të tjerë, pas hulumtimit të publikuar në ...