Postet nga: Aktakuza

Drejtori i Haskukës me aktakuzë, jep dorëheqje

Refik Shaqiri, nuk do të jetë më Drejtor për Kadastër dhe Gjeodezi në Komunën e Prizrenit.

ATK nuk e pezullon nga puna zyrtarin me aktakuzë për korrupsion

Po behën një muaj nga dita kur Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë kundër udhëheqësit të inteligjencës në Administratën ...

Prizren, katër ish-drejtorë të Komunës nën akuza për degradim të hekurudhave

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj shtatë personave, që të gjithë të dyshuar për veprën penale të keqpërdorimit të pozitës apo autoriteti zyrtar.

PSD e quan të sajuar aktakuzën ndaj aktivistëve të saj dhe të VV-së

Aktakuzën e ngritur dje nga Prokuroria Speciale ndaj Gëzon Kastratit, Korab Korçës dhe Çlirim Gërbeshit, dy të parë aktivistë në Partinë Socialdemokrate e i fundit në ...

Dosja e Prokurorisë: Shuma që ‘Abi Çarshia’ kërkon si dëmshpërblim për aneksin e objektit të rrënuar

Prokuroria e Prizrenit sot ka ngritur aktakuzë ndaj Drejtorit të Inspektoratit Islam Thaçi dhe ndaj pesë zyrtarëve tjerë, lidhur me rrënimin e aneks  objektit pa leje të ...

Ekskluzive: Për çka akuzohet kryeinspektori i Prizrenit lidhur rreth rrënimit e objektit pa leje të ‘Abi Çarshia’?

Ndaj Drejtorit të Inspektorateve në Prizren Islam Thaçi sot Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë lidhur me rrënimin e aneks objektit pa leje të kompleksit “ Abi Çarshia”:

Aktakuzë ndaj Ministrit për kontratat me televizionet lokale

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë për vepra penale që ndërlidhen me korrupsion kundër ministrit në largim të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, për ...

Dosja e Prokurorisë: Dy zyrtarë të Qeverisë çuan aplikacione për veteranë në Shqipëri

Prokuroria Speciale e Kosovës përmes një komunikate për media ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj dy zyrtareve të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, ...