Postet nga: Aksioni "Brezovica"

Arrestohen edhe dy persona dhe bastisen shtatë lokacione në aksionin ‘Brezovica’

Prokuroria Themelore në Ferizaj, ka njoftuar se ka arrestuar dy persona të dyshuar në aksionin “Brezovica”.

Rasti ‘Brezovica’, bastistet objekti i strukturave paralele në Shtërpcë

Policia e Kosovës, në kuadër të rastit ‘Brezovica’, ka vazhduar bastisjen në objektin e strukturave paralele në Shtërpcë.

Aksioni ‘Brezovica’, pika kontrolli të Njësisë Speciale rrugës për Shtërpcë - Pamje

Prokuroria e Shtetit është duke vazhduar aksionin "Brezovica" për të katërten herë me radhë, ku mëngjesin e së mërkures ka pasur bastisje në 7 lokacione të rrethinë...

Pamje - Specialët bllokojnë Shtërpcën, arrestime për rastin ‘Brezovica’

Është duke vazhduar aksioni i njohur si “Brezovica”, nën dyshimin për lëshimin e lejeve ndërtimore në Parkun Kombëtar “Sharri”, në zonën e Brezovicës.

Aksioni ‘Brezovica’, arrestohet Ilir Morina, ish kryeshef i Agjencionit për Mbrojtjen e Mjedisit

Është arrestuar Ilir Morina, ish kryeshef i Agjencionit për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës (AMMK).

Operacioni “Brezovica” shtrihet në Qeveri, bastisje në Ministrinë e Mjedisit

Një aksion i gjerë i bastisjeve ka nisur që në orët e para të mëngjesit të sotëm në tri qytete të Kosovës në Prishtinë, Ferizaj dhe ...