Postet nga: Aksidenti në Bullgari

Arrijnë në Shkup 2 nga 7 të mbijetuarit e aksidentit në Bullgari

Dy te mbijetuarit e tragjedisë se 23 nëntorit do të pranohen në Qendrën Urgjente në Shkup, për të kaluar në Klinikën për Kirurgji Plastike.

Kufomat e aksidentit me autobus në Bullgari javën e ardhshme arrijnë në Shkup

Ministri i Jashtëm i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani ka bërë të ditur se trupat e viktimave të cilët humbën jetën në aksidentin me autobus ...

Prokuroria bullgare: Sipas një dëshmitari, një i mbijetuar është zhdukur

Dyzet e katër trupa u gjetën në vendin e përplasjes së autobusit, pavarësisht pretendimeve se të paktën 45 njerëz u vranë në aksident, tha zë...

Aksidenti në Bullgari, Prokuroria bullgare thotë se janë gjetur 44 trupa të djegur

Zëvendëskryeprokurori i Bullgarisë, Borislav Sarafov, ka thënë, se 44 trupa të djegur janë gjetur në autobus, e jo 45 siç është raportuar deri tani, raporton Alsat M.

Aksidenti në Bullgari, prokurori tregon se çfarë e shkaktoi vdekjen e 45 personave

Autopsitë kanë përfunduar dhe të gjitha tregojnë se personat kanë vdekur si pasojë e mbytjes nga zjarri, e jo nga lëndimet e marra nga përplasja apo shpë...

Aksidenti në Bullgari, i merret licenca kompanisë së autobusit të djegur

Qeveria e Maqedonisë së Veriut njoftoi se Ministria e Transportit ia ka marrë licencën e punës “Besa Transit”, pas rastit të aksidentit që ndodhi më 23 nëntor në ...

Qeveria e Kosovës nis mbledhjen me një minutë heshtje për viktimat e aksidentit në Bullgari

Mbledhja e Qeverisë së Kosovës ka filluar duke mbajtur një minutë heshtje për nderë të 46 viktimave të aksidentit tragjik në Bullgari.

5 nga 45 viktimat e tragjedisë në Bullgari, janë nga Tetova

Pesë nga 45 viktimat e tragjedisë në Bullgari, janë nga Tetova e Maqedonisë së Veriut.