Postet nga: aksidentet

Vdekjet në aksidente: Cilat shtete janë më të rrezikshmet?

Vendet e Evropës Lindore kanë numrin më të madh të viktimave të rrugëve për kokë brenda Bashkimit Evropian, thonë të dhënat nga Këshilli Evropian pë...

50 aksidente në 24 orët e fundit, një me fatalitet

50 aksidente janë shënuar në 24 orët e fundit ka njoftuar Policia e Kosovës me anë të disa statistikave të publikuara mëngjesin e sotëm.

63 aksidente për 24 orë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 63 aksidente.

62 aksidente për 24 orë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë ka ndodhur një numër i konsiderueshëm i aksidenteve në trafik.

75 aksidente brenda 24 orëve

Policia e Kosovës ka njoftuar se për 24 orët e fundit, në Kosovë janë regjistruar 75 aksidente.

Masat e policisë me pak efekt në ndaljen e aksidenteve

Aksidentet në trafik janë shndërruar viteve të fundit në një problem serioz në Kosovë. Sipas Policisë së Kosovës, 52 persona kanë humbur jetën që nga janari i vitit 2019 ...

Rrugët e gjakosura të Kosovës: 52 të vdekur për gjashtë muaj

Aksidentet në trafik janë shndërruar viteve të fundit në një problem serioz në Kosovë. Sipas Policisë së Kosovës, 52 persona kanë humbur jetën që nga janari i vitit 2019 ...

Mustafa-Lekajt: Vetëm kriminelët mund të sillen me shpërfillje në këtë situatë

Ka vazhduar edhe më tutje polemika mes kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa dhe ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj.