Postet nga: Akreditimi

(DOKUMENT) I tërhiqet akreditimi këtyre programeve të studimit në universitetet publike

19 programe të studimit në universitete të ndryshme publike nuk do të kenë të drejtën e regjistrimit të studenteve dhe zhvillimit të studimeve sipas vendimit të Këshillit Shtetëror ...

Dëshmitari: Truproja i Hashim Thaçit m'i Kërkoi 65 Mijë Euro

Në gjykimin e ish-zyrtarëve të Akreditimit, Basri Muja e Ferdije Zhushi, si dhe Armend Mujës, u lexua dëshmia e dëshmitarit Driton Ajeti.

Bartës i Programit të Gazetarisë, një Kirurg Vaskular

Me 22 shtator 2017 Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) e publikoi listën e gjithë universiteteve dhe kolegjeve private e publike që janë akredituar.

Vazhdon Gjykimi ndaj Ish-zyrtarëve të Akreditimit

Gjykimi ndaj ish-zyrtarëve të agjencisë së akreditimit Basri Muja e Ferdije Zhushi si dhe Armend Mujës do të vazhdojë sot.

Akreditimi, Suspendohen 131 Programe të Arsimit të Lartë Publik dhe Privat

Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” janë gjithsej 23 programe që janë suspenduar nga KSHC-ja, prej tyre tri programe doktorate, dy në Fakultetin Ekonomik dhe një në Fakultetin e Filologjisë.

Akreditimi i Laboratorëve Kusht për Eksport

Për këtë arsye akreditimi u vlerësua shumë i rëndësishëm në tryezën e organizuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Drejtoria e ...

Akreditim Laboratorësh për Gjurmë Gishtërinjsh dhe Dokumente

Këtë akreditim sipas standardeve të pranuar ndërkombëtarisht për laboratorët e përshëndeti ministri i Punëve të Brendshme Skender Hyseni.