Postet nga: Akreditimi

Tërhiqet akreditimi i  74 programeve në universitete

Këshilli Shtetëror i Cilësisë, i Agjencisë së Kosovës për Akreditim në mbledhjen e saj të 61-të të mbajtur me 15 dhe 16 janar të këtij viti, ...

Këshilli Shtetëror i Cilësisë konstituon Komisionin e Ankesave

Agjencia Kosovare për Akreditim, më saktësisht Këshilli i Cilësisë ka zgjedhur komisionin e ankesave që do të trajtojë ankesat e institucioneve të arsimit të lartë ndaj ...

Akreditimet për programet në universitete, me ndikim për rritjen e cilësisë në arsim

Zyra e BE-së në Kosovë dhe Qendra për Arsim e Kosovës, kanë prezantuar studimin e kryer 'Ndikimi i procesit të akreditimit në sigurimin e cilësisë në Arsimin ...

Mbyllja e Programeve të UP-së rrezikon Fabrikat e Kosovës

Një Hulumtim i BIRN-it tregon se mbyllja e programeve të caktuara të studimeve në Universitetin e Prishtiëns mund ta rrezikojë funksionimin e kompanive gjigande në vend të cilat merren ...

Kërkesa e Haradinajt për transfer të studentëve rrezikon akreditimin e Fakultetit të Mjekësisë

Nëse senati i Universitetit të Prishtinës aprovon kërkesën e kryeministrit Ramush Haradinaj për transfer të disa studentëve nga Universitetit Shtetëror i Tetovës ...

Ministri Bytyqi: Kolegji ISPE po më bën shantazh

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, e ka cilësuar të tipit të shantazhit një letër që kolegji ISPE ia ka drejtuar kryeministrit Ramush Haradinaj dhe ...

Këshilli Shtetëror i Cilësisë tërheq akreditimin e 63 programeve të kolegjeve private

Këshilli Shtetëror i Cilësisë i Agjencisë së Kosovës për Akreditim, në mbledhjen e fundit shqyrtuan programet e suspenduara të Bartësve Privat të Arsimit të ...

(DOKUMENT) I tërhiqet akreditimi këtyre programeve të studimit në universitetet publike

19 programe të studimit në universitete të ndryshme publike nuk do të kenë të drejtën e regjistrimit të studenteve dhe zhvillimit të studimeve sipas vendimit të Këshillit Shtetëror ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!