Postet nga: Akreditimi

‘Rezonanca’ pa akreditim në 11 programe

Kolegji ‘Rezonanca’ i cili kryesisht ofron programet mjekësore, në vitin e ardhshëm akademik do të mund të pranojë studentë vetëm në tri programe studimore.

Kolegjit “FAMA” i refuzohet akreditimi i tri programeve

Kolegji FAMA kishte aplikuar në Agjencinë e Kosovës për Akreditim me katër programe të reja studimore.

Kolegjit “Heimerer” iu refuzua akreditimi në pesë programe

Vlerësimi i programeve të reja, me të cilat kishte aplikuar për akreditim Kolegji ‘Heimerer’, pati vendime refuzuese gjatë mbledhjes së 15 dhe 16 janarit të Këshillit Shtetëror të ...

Kolegjit “Dardania” nuk i akreditohet një program

Kolegji ‘Dardania’ nuk arriti të fitojë akreditim në një nga tetë programet e reja me të cilat kishte aplikuar.

Lista e programeve që nuk u akredituan në “AAB”

Këshilli Shtetëror i Cilësisë në mbledhjen e fundit në janar diskutoi edhe programet e Kolegjit ‘AAB’.

“Universi" pa akreditim në programet e Infermierisë

Vetëm dy programe arriti t’i akreditojë Kolegji ‘Universi’ nga  gjithsej katër programe që u  vlerësuan në fazën fillestare për akreditim dhe riakreditim në Agjencinë ...

Kolegjit “Juridica” pa akreditim për tre programe

Njëra ndër kolegjet private që kaloi nën kontrollin e cilësisë së programeve, doli nga ky kontroll me tre programe më pak.

Kolegjit “Pjetër Budi” nuk i akreditohen tre programe

Kolegji privat ‘Pjetër Budi’ nuk ka kaluar lehtë nën filtrat e Agjencisë së Akreditimit.