Postet nga: akp

Futen në rend dite për votim raporti i AKP-së dhe i ARKEP-it

Me 63 vota për, asnjë kundër, asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë vendosur që në rend të ditës së raporti vjetor i Agjencisë Kosovare ...

AAK: LVV po tenton kontrabandimin e temave që nuk janë urgjente

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, në seancën e sotme që po diskutohet për futjen në rend dite raporti vjetor i Agjencisë Kosovare të Privatizimit si ...

Vetëvendosja kërkon shkarkimin e bordit të AKP-së

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, përmes komisionit për Ekonomi i kanë rekomanduar Kuvendit të Kosovës shkarkimin e bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP).

Lista e plotë e pronave të ish-Radio Televizionit të Prishtinës

Pas fillimit të likuidimit të Ndërmarrjes Shoqërore “Radio Televizioni i Prishtinës”, Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka ftuar të gjithë personat apo palët të cilët ...

Kurti kërkon nga AKP-ja të pezullojë vendimet për privatizim, shitje dhe qiradhënie

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, i ka kërkuar Bordit të drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) që të pezullojë çdo vendimmarrje që ka të bëjë ...

Likudimi i ish-RTP-së, AKP fton kreditorët e mundshëm të dorëzojnë dëshmitë deri më 15 mars

Pas fillimit të likuidimit të Ndërmarrjes Shoqërore "Radio Televizioni i Prishtinës", Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka ftuar të gjithë ata që pretendojnë se kanë të drejtë ...

Kurti i reagon Bordit të AKP-së, kërkon që mos të vazhdojë me privatizime tjera

Kandidati për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se Bordi i Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP), po tenton të filloj një vëlë ...

Sejdiu: Kosova e ka për borxh ta rishikojë procesin e privatizimit

Ish-presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, në një intervistë për KALLXO.com ka deklaruar se Kosova e ka për borxh të bëjë rishikimin e plotë të procesit ...