Postet nga: akp

Shtyhet Gjykimi i Naser Osmanit

Pasi gjykatësi njoftoi se prokurori Admir Shala mungon për shkak se është në një takim me një delegacion të Bashkimit Evropian për liberalizimin dhe për kë...

Dështon Largimi i Uzurpatorit të Pronës në Pejë

Prokuroria Themelore në Pejë ia refuzoi kërkesën Policisë së Kosovës për ta liruar një pronë nga uzurpuesi, me arsyetimin se me këtë rast është duke ...

Kritikohet Puna e Agjencisë së Privatizimit

Në Komisionin për Zhvillim Ekonomik me shumë vonesë u paraqit raporti i punës së AKP-së për vitin 2014.

Shteti i Uzurpuar, Shteti Uzurpues

Shteti i Uzurpuar, Shteti Uzurpues

Institucionet në nivel qendror dhe lokal, politikanë, individë dhe pronarë biznesesh të afërt me politikën dalin të jenë uzurpues të pronës shoqërore në Kosovë.

918 Ditët e Grevës së “Ballkanit”

Punëtorët e kësaj fabrike menduan se do të rikthehej nami i dekadave të kaluara kur “Ballkani” u privatizua, e në asnjë mënyrë që viti 2016 do t’...

Mungesat e Mëdha në Listat e Uzurpatorëve të AKP-së

Mungesat e Mëdha në Listat e Uzurpatorëve të AKP-së

Hulumtimi i ekipeve të emisionit nxori në pah se në listën e uzurpatorëve të publikuar nga AKP-ja nuk figurojnë emrat e personave dhe bizneseve të cilët janë ...

AKP Publikon Uzurpatorët, Emra të Njohur në Listë

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka publikuar listën prej 170 uzurpatorëve aktualë dhe të mëhershëm të ndërmarrjeve shoqërore.

Veseli: Të Publikohen Emrat e Uzurpatorëve në Kosovë

Rritja e transparencës, lirimin e të gjitha pronave shoqërore të uzurpuara si dhe dinamizimin e punës se Agjencisë Kosovare të Privatizimit ishin disa nga temat e diskutuara ...