Postet nga: akp

Ish-kryetari i partisë IRDK propozohet për bord të AKP-së

Qeveria e Kosovës ka propozuar tetë emra për bordin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Ish-kandidati i LVV-së për deputet propozohet nga Qeveria Kurti për bord të AKP-së

Mentor Hyseni është propozuar nga Qeveria e Albin Kurtit për anëtar të bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP).

Ish-anëtari i LDK-së propozohet për bord të AKP-së

Qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti sot i ka propozuar tetë emra për bordin e ri të Ndërmarrjes Publike “Agjencia Kosovare e Privatizimit”.

Njeriu i Vetëvendosjes propozohet për bord të AKP-së

Qeveria e Kosovës ka propozuar tetë emra për bordin e Ndërmarrjes Publike "Agjencia Kosovare e Privatizimit". Ndër ta është edhe Nazmi Mikullovci, i cili ka qenë ...

Qeveria i propozon tetë emra Kuvendit për bordin e AKP-së

Qeveria e drejtuar nga Albin Kurti ka propozuar tetë emra për bordin e Ndërmarrjes Publike "Agjencia Kosovare e Privatizimit" (AKP).

Kosova përballë një lufte të vështirë për pretendimet për pronën e epokës jugosllave

Kosova thotë se është pronare e ligjshme e më shumë se 160 pronave që i përkasin ndërmarrjeve shoqërore të kohës së Jugosllavisë dhe se dëshiron që ...

Deputeti i LVV-së tregon si do të shuhet AKP

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja, në emisionin "Kallxo Përnime", ka dhënë detaje se si është duke e planifikuar Qeveria shuarjen e Agjencisë Kosovare të Privatizimit (...

Ish-drejtori i AKP: Kemi pasur në plan që në vitin 2022/2023 të përfundojë privatizimi

Ish-drejtori i AKP-së, Ekrem Hajdari, në emisionin ‘Kallxo Përnime’, bëri të ditur se gjatë mandatit të tij ka bërë një plan që të mbyllet procesi i privatizimit ...