Postet nga: akp

AKP-ja nuk Arrin t’i Largojë Uzurpatorët e Pronave në Veri

Edhe pse zyrtarë të AKP-së gjatë shqyrtimit të Raportit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit për Vitin 2016 në Komisionin për Zhvillim  Ekonomik konstatuan zvogëlimin e pronave të uzurpuara, ...

Kryeministri: Do e Zëvendësojmë Importin me Eksport

Isa Mustafa ka vizituar sot Agjencinë Kosovare të Privatizimit për t’u njoftuar për asetet që i posedon kjo agjenci, e të cilat në të ardhmen mund të ...

Likuidimi i ‘Apikos’ dhe ‘Ilirisë’ Shihet si Bllokim i Deçanit

Likuidimi i ‘Apikos’ dhe ‘Ilirisë’ Shihet si Bllokim i Deçanit

Likuidimi i ndërmarrjeve të Deçanit “Apiko” dhe “Iliria” shihet me dyshim nga kryetari Rasim Selmanaj.

Kundërshtimi i Privatizimit të Kino-Teatrit i Shkon AKP-së

Kundërshtimi i Privatizimit të Kino-Teatrit i Shkon AKP-së

6056 nënshkrime të qytetarëve të Pejës kundër privatizimit të Kino-Teatrit “Jusuf Gërvalla” do t’u dorëzohen Agjencisë Kosovare të Privatizimit dhe Komunës së Pejë...

Ish-Punëtorët-Kallëzim Penal ndaj Kryeministrit

Ish-punëtorët e Fabrikës së Tuubave në Ferizaj që u privatizua në vitin 2007 kanë ngritur kallëzim penal ndaj Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa dhe tetë zyrtarë...

1,000 Nënshkrime për 5 Orë Kundër Privatizimit të Kino-Teatrit

Në pesë pika të ndryshme të qytetit të Pejës organizata joqeveritare “Anibar”  në mbështetje të organizatave tjera kulturore dhe vullnetarëve nga ky qytet, ka filluar mbledhjen e ...

Kundërshtohet Privatizimi i Kino-Teatrit ‘Jusuf Gërvalla’

Kundërshtohet Privatizimi i Kino-Teatrit ‘Jusuf Gërvalla’

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka publikuar vendimin e Bordit të Drejtorëve për likuidim të kino-teatrit “Jusuf Gërvalla” në Pejë. Por, me këtë vendim nuk pajtohet ...

AKP Shet edhe 60 Asete

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) e ka përmbyllur valën e dytë të shitjes së aseteve në likuidim që nga emërimi i bordit të ri në fund të ...