Postet nga: AKK

Qeveria nuk Vendosi për Postin e Selimit

Mustafa më 24 qershor pati thënë se në mbledhjen e radhës do të vendoset se cilën pozitë do ta mbajë Petrit Selimi-atë të zëvendësministrit të Punë...

E Njëjtë Pasuria e Ministrit Mariq

Sipas regjistrit të deklarimit në AKK, Ministri Mariq deklaroi pasuri në vlerë 129 mijë euro.

40 Mijë Eurot e Azem Sylës për Burgun Politik

Syla që ishte liruar nga ky burg në vitin 1988 është kompensuar me këto para në bazë të Ligjit për të Drejtat e ish të Dënuarve dhe të ...

Komuna e Kllokotit Anulon Diskriminimin Gjuhësor

Komuna e Kllokotit ka anuluar thirrjen për një tender, pasi që u evidentua se dokumentacioni i publikuar paraqiste diskriminim në baza etnike, i cili automatikisht sillte diskriminim mes konkurrentë...

Antikorrupsioni Mbyll Rastin e Ministrit për Konflikt Interesi

Sipas AKK-së rasti i hapur nën dyshimin për konflikt interesi në ushtrimin e funksionit publik për ministrin e Administratës Publike Mahir Yagcilar, është trajtuar sipas procedurë...

Asamblisti i Vushtrrisë në Gjykatë për Mosdeklarim Pasurie

Rakiq akuzohet nga prokuroria për mosraportimi ose raportimi të rremë të pasurisë, të ardhurave, dhuratave, dobisë tjetër materiale ose detyrimeve financiare.

Bosi i Tenderëve të Veriut

Ndërsa komunat e veriut kanë filluar vetëm kohët e fundit të respektojnë kriteret e prokurimit publik të Kosovës, një biznesmen është ngritur mbi çdo tjetër, ...

Asamblistja e Gjen Veten në Konflikt Interesi

Këshilltarja në Kuvendin Komunal të Therandës – Suharekës - nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Nadire Hoxha, ka shkelur Ligjin për Parandalimin e ...