Postet nga: AKK

Pasuria gjysmë milionëshe e kryetarit të Shtimes

Kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, ka deklaruar se posedon gjysmë milioni pasuri të paluajtshme ose saktësisht 513 mijë euro.

Komandanti i FSK-së, aksionar i një ferme

Gjenerallejtënant, Rrahman Rama, në deklarimin e tij të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsion, ka thënë se merr të hyra vjetore në shumën 13 mijë e 348 euro.

Abelard Tahirit i ndikon në 'kuletë' ndryshimi nga këshilltar në ministër

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, në deklarimin e tij të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka deklaruar se posedon pasuri të paluajtshme vlera e së cilës është 1 ...

Hashim Thaçi i 'ruan' paratë e shtëpisë së shitur

Presidenti Hashim Thaçi ka deklaruar në AKK se merr pagë vjetore vlera e së cilës është rreth 32 mijë eurove.

Albin Kurti pa pronë, pa borxhe, me kursime të gruas

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, në deklarimin e tij të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), nuk ka deklaruar se posedon pasuri të luajtshme dhe të ...

Shaip Havolli: Duhet të zgjerohet lista e zyrtarëve që e deklarojnë pasurinë

Komisioni Parlamentar për Legjislacion ka shqyrtuar Raportin Vjetor të punës së Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2017.

Preteni: Asnjë Rast Dhune nuk Është Evidentuar si Rezultat i Publikimit të Pasurive

Ish- drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, Hasan Preteni, ka vlerësuar se Ligji për Deklarimin dhe Prejardhjen e Pasurisë së Zyrtarëve të Lartë, duhet ndryshuar vetëm ...

Lumezi dhe Havolli Koordinohen për Parandalimin e korrupsionit

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion, Shaip Havolli, kanë mbajtur një takim ku janë dakorduar për koordinimin e përpjekjeve në parandalimin ...