Postet nga: AKI

Shefi i AKI-së Sot Para Deputetëve

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë i Kuvendit të Kosovës sot do të mbajë mbledhjen e rregullt.

Shefi i AKI-së Nuk Del Para Deputetëve në Komision

Shefi i Agjensionit Kosovar për Inteligjencë (AKI), Driton Gashi, sot nuk është paraqitur para anëtarëve të Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së për një takim ...

Ish- Shefi i AKI-së Tani Avokat

Pasi dha dorëheqje nga pozita e numrit një të Agjencisë Kosovare për Inteligjencë, Agron Selimaj ka nisur të punojë si avokat.

Kjo Është Pasuria e Shefit të ri të AKI-së

Referuar regjistrave zyrtarë të deklarimit të pasurisë, shefi i ri i Agjencisë së Inteligjencës ka në emër të tij vetëm një veturë.  Si sekretar i MPB-së Driton ...

Shefi i AKI-së Ishte me Aktakuzë Deri Javën e Kaluar

Ngjarjet për të këto ditë ecën aq shpejt sa brenda pak ditësh ai u lirua nga akuza dhe u ngjit në pozitën e kryespiunit të ...

Driton Gashi Emërohet në Krye të AKI-së

Drejtor i ri i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë është prej sot Driton Gashi. Gashi është emëruar nga Presidenti Hashim Thaçi dhe Kryeministri Isa Mustafa.

Dorëheqja e Agron Selimajt për të Nisur Kapitull të Ri

Agron Selimaj dha dorëheqje sot nga pozita e kreut të Agjencisë Kosovare për Inteligjencë.

Drejtori i AKI-së Raporton në Kuvend për Situatën ‘Pas-Trenit’

Selimaj është thirrur për të raportuar para këtij komisioni parlamentar në kohën kur situata në Kosovë është tensionuar pasi një tren i nisur nga Beogradi të shtunë...