Postet nga: Ajser Skenderi

Rigjykimi ndaj ish-drejtorit të Inspektorateve Bujar Nerjovaj, shtyhet seanca për të 7-ën herë

 

Mungon gjykatësja, shtyhet dalja në vendngjarje lidhur me Shtëpinë e Kulturës në Zhur

Në Gjykatën e Prizrenit, ka dështuar të mbahet seanca ndaj 4 të akuzuarve lidhur me ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në fshatin Zhur.

Mungojnë të dëmtuarit dhe gjykatësi, shtyhet gjykimi për shpërthimin në Zhur ku mbet i vrarë polici Sami Thaçi

Në gjykimin ndaj Iran Badallit dhe Arben Gashit, ku pati ndodhur shpërthimi në Zhur të Prizrenit, e që rezultoi fatal për policin Sami Thaçi, gjykata ka dë...

Mungon anëtarja e trupit gjykues, anulohet seanca ndaj këshilltarit komunal Ilir Baldedaj

Gjykata e Prizrenit ka dështuar të vazhdojë sot procesin gjyqësor ndaj këshilltarit Ilir Baldedaj, për shkak të mungesës në seancë të Arjeta Gashi anëtare ...

S’përkthehet aktakuza, dështon të nis seanca gjyqësore ndaj 9 zyrtarëve doganorë

Kanë kaluar muaj që nga ngritja e aktakuzës ndaj zyrtarëve doganorë të cilët po akuzohen se kanë lejuar të hyjnë në Kosovë 80 mijë kilogramë duhan të kontrabanduar.

Shtyhet seanca e gjykimit në rastin ku mbeti i vrarë polici nga eksplodimi në Zhur

Në gjykimin ndaj Iran Badallit dhe Arben Gashit, ku pati ndodhur shpërthimi në Zhur të Prizrenit, e që rezultoi fatal për policin Sami Thaçi, Gjykata ka dë...

Rrëfimi para gjykatës i pronarit që ndërtoi pa leje në Prizren

Ish inspektori i ndërtimit Nexhmedin Musliu, i akuzuar nga Prokuroria e Prizrenit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, është ballafaquar sot me dëshmitarin Tyrkan Alibajro.

Dështon seanca ndaj ish inspektorit Nexhmedin Musliu, policia nuk arrin ta gjejë dëshmitarin