Postet nga: ajri i ndotur

Marsh i çiklistëve kundër ndotjes së ajrit në Prishtinë

Çiklistët janë të shqetësuar për nivelin e lartë të ndotjes së ajrit në Prishtinë, që vjen edhe si rrjedhojë e dominimit të mjeteve motorike në rrugët ...

Nivel i lartë i ndotjes së ajrit në këto qytete të Kosovës

Ndotja e ajrit në vendin tonë vlerësohet të jetë shkaktarja e mbi 800 vdekjeve të parakohshme në vit.

Ajri i ndotur në jug të Europës nxit protesta dhe ndalim të qarkullimit me makina

Qytetet e Europës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta.

Rreziku nga sasia e grimcave në ajër gjatë ditëve me mjegull

Në vitin 2018, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë lansoi një program i cili bënte matjen e cilësisë së ajrit dhe grimcave të cilat janë ...

Foto: Prishtina mbytet në ajër të ndotur dhe mjegull

Prishtina edhe sonte po përballet me ajër të ndotur dhe mjegull të dendur.

FOTO: Prishtina ngulfatet nga smogu e mjegulla

Si çdo vit në sezonin dimëror, kryeqyteti i Kosovës – Prishtina përballet me nivel të lartë të ajrit të ndotur.

Pamje nga droni: Prishtina në tym e mjegull

Ditëve të fundit, Prishtina po përballet me nivel të lartë të ajrit të ndotur.

Parashikimi i motit për ditët e ardhshme: Shi, borë e mjegull

Besim Aliu, parashikues i motit në Institutin Meteorologjik të Kosovës, në një prononcim për KALLXO.com ka thënë se gjatë javës së ardhshme në Kosovë pritet ...