Postet nga: ahmet rexhaj

Pejë, gjykimi për vrasjen ku i akuzuari dyshohet se e vret dhe e hedh nga ura trupin e të ndjerit

Kamber Buleshkaj, ka dalë sot para Gjykatës në Pejë, për t'u ballafaquar me aktakuzën e Prokurorisë për vrasjen e Arben Dekajt.

Dështon gjykimi për përleshjen me motive të hakmarrjes

Gjykata e Pejës ka dështuar të mbajë seancën gjyqësore kundër Sadik Hajdarajt, i cili akuzohet për vrasje në tentativë ndaj të dëmtuarit Burim ...

Gjykimi për veteranët e rrejshëm të UÇK-së, i akuzuari nuk paraqitet në Gjykatën e Pejës

Veterani luftëtar i UÇK-së, Afrim Morina i akuzuar se ka prezantuar dokument të falsifikuar me qëllim të përfitimit të pagës se statusit të veteranit luftë...

10 vjet burg për grabitje të 50 mijë eurove

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtorë të akuzuarit Xhavit Berisha dhe Exhevit Zekiq për grabitje të 50 mijë eurove.

Dëshmitarët tregojnë detaje nga tentim vrasja në Pejë

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar procesi gjyqësor kundër Eledian Ponxhës, i cili akuzohet për tentim vrasje ndaj të miturit V.K.

Prokuroria kërkon dënimin e veteranit të UÇK-së, i akuzuar për mashtrim

Veterani luftëtar i UÇK-se, Afrim Morina i akuzuar se ka prezantuar dokument të falsifikuar me qëllim të përfitimit të pagës se statusit të veteranit luftë...

Pejani pranon fajësinë për fjalët kanosëse: Të hjek prej kësaj dynjaje!

Agon Kelmendi, i akuzuar për kanosje, sot e pranoi fajësinë për veprën penale që i vihet në barrë.

E pranon fajësinë i akuzuari për aksident trafiku

Në Gjykatën e Pejës e ka pranuar fajësinë Shaban Zogaj, i akuzuar për aksident me lëndime të rënda trupore.