Postet nga: agron mustafa

Dëshmia e Agron Mustafës para Komisionit Hetimor Parlamentar për gjendjen e PTK-së

Ish kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, dje ishte i ftuar para Komisionit Hetues Parlamentar, si dëshmitar i rradhës, për gjendjen e degraduar të ...

Zeka - Mustafës: Asnjë vendim nuk e keni marrë pa urdhrin e Hashim Thaçit

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka dhënë para deputetëve në dëshminë e tij për gjendjen në Postën dhe Telekomin e Kosovës.

Zemaj - Mustafës: Agron a i ki këqyr letrat, a ki këqyr filma?

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka dhënë para deputetëve në dëshminë e tij për gjendjen në Postën dhe Telekomin e Kosovës.

Agron Mustafa flet për takimin me Blerim Devollin

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka thënë para deputetëve në dëshminë e tij për gjendjen në Postën dhe Telekomin e Kosovës ...

Milaim Zeka, Agron Mustafës: Biografia jote flet për rrahje të femrave

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, është paraqitur sot para deputetëve anëtarë të Komisionit Parlamentar për hetimin e Postës dhe Telekomit të Kosovës ...

Kriza në Telekom, Komisioni interviston ish-Kryeshefin Agron Mustafa

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala interviston sot pritet që ta intervistojë ish - Kryeshefin e Telekomit, Agron Mustafa.

Dëshmitari: Marrëveshja PTK – Z-Mobile ishte mekanizëm për plaçkitje të fondeve publike

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj dhe dy ish-kryeshefëve të kësaj kompanie publike, Agron Mustafa e Ejup Qerimi, të cilët akuzohen për ...

Mungesë ajri në Gjykatë, ndërpritet seanca për Z-Mobile

Mungesa e ajrit në sallën e Gjykatës e ka shtyrë gjyqtarin Lutfi Shala ta ndërpres seancën në rastin e ish-drejtuesve të Telekomit të Kosovës, të ...