Postet nga: agron mustafa

Gjykimi i ish-shefave të PTK-së: Dëshmitarët flasin në gjykatë për numrat për Z-Mobile

Në Gjykatën e Prishtinës po gjykohen dy ish-kryeshefat e PTK Agron Mustafa dhe Ejup Qerimi si dhe ish-kryetari i bordit të Telekomit Rexhë Gjonbalaj, të cilët akuzohen ...

Dëshmitari: Kontrata mes PTK-së dhe Z-Mobile që nga nënshkrimi ka pasur probleme

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj dhe dy ish-kryeshefëve të kësaj kompanie publike, Agron Mustafa e Ejup Qerimi, të cilët akuzohen për ...

Agron Mustafa: Telekomin do ta shpëtojë politika

Ish kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa thotë se nuk beson dhe nuk do që të besojë se Telekomi do të bankrotojë sepse, sipas tij, politika do ...

Dëshmia e Agron Mustafës para Komisionit Hetimor Parlamentar për gjendjen e PTK-së

Ish kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, dje ishte i ftuar para Komisionit Hetues Parlamentar, si dëshmitar i rradhës, për gjendjen e degraduar të ...

Zeka - Mustafës: Asnjë vendim nuk e keni marrë pa urdhrin e Hashim Thaçit

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka dhënë para deputetëve në dëshminë e tij për gjendjen në Postën dhe Telekomin e Kosovës.

Zemaj - Mustafës: Agron a i ki këqyr letrat, a ki këqyr filma?

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka dhënë para deputetëve në dëshminë e tij për gjendjen në Postën dhe Telekomin e Kosovës.

Agron Mustafa flet për takimin me Blerim Devollin

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka thënë para deputetëve në dëshminë e tij për gjendjen në Postën dhe Telekomin e Kosovës ...

Milaim Zeka, Agron Mustafës: Biografia jote flet për rrahje të femrave

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, është paraqitur sot para deputetëve anëtarë të Komisionit Parlamentar për hetimin e Postës dhe Telekomit të Kosovës ...