Postet nga: Agron Demi

Agron Demi për koalicionin AAK- PSD: Jepi krah të keqes

Analisti dhe ish- drejtori i Institutit GAP, Agron Demi, ka komentuar koalicionin e sotëm ndërmjet Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës dhe Partisë Socialdemokrate.

Historiku i luftës tregtare mes Kosovës dhe Serbisë

Bllokimi i importeve nga Serbia ka arritur qëllimet në të kaluarën. Por pa një vizion ekonomik, politikat tregtare po vendosen ‘ad-hoc’ dhe prodhuesit kosovarë po mbesin të papë...

Çka po 'korrigjon' Presidenti?

Derisa po bëheshin gati për të festuar ndarjen e kufijve në Evropë, njëri nga këshilltarët afrohet tek tavolina e ambasadorëve të fuqive të më...

Si të shkruhet një raport pune për zëvendësministra?

Në fund të javës së kaluar, kryeministri Haradinaj emëroi edhe një zëvendësministër. Nëse edhe zëvendësministrja e re duhet me raportuar për ...

Agron Demi reagon ndaj 'fryrjes' së Qeverisë me koordinatorë

Analisti i politikave në Institutin GAP, Agron Demi ka reaguar pas zgjedhjes së Mendim Rugovës si Koordinator për Ndryshime Klimatike dhe Çështje të Ambientit dhe Rexhep Hotit si ...

Agron Demi: Kontrata e homologimit me EuroLab, 2 faqe e gjysmë dhe pa logo

Ish-Ministria e Transportit dhe Telekomunikacionit në vitin 2009 e kishte nënshkruar kontratën për t'ia dhënë EuroLab-it të drejtën për të kryer homologimin e veturave.

Agron Demi: Ministria e Infrastrukturës po e hap rrugën e vazhdimit të monopolit në homologim

Pas raportimit të KALLXO.com për trashjen e monopolit të homologimit nga ana e Ministrisë së Infrastrukturës ka reaguar edhe Agron Demi nga Instituti GAP, të cilët ...

Si ta ndërtosh një shtet paralel?

Me heqjen e autonomisë së Kosovës, largimin masiv të punëtorëve shqiptarë nga puna në ndërmarrjet shoqërore dhe mbylljen e shkollave shqipe, shqiptarët e Kosovë...