Postet nga: agonis tetaj

Vrasja në Deçan, hetuesja mohon se ndryshoi deklaratën e mbesës së të akuzuarit

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar gjykimi për vrasjen e Agonis Tetajt, i cili ishte vrarë në vendin e tij të punës, në kompaninë “Gogaj AG” ...

Deçan: Kolegët rrëfejnë se si djali i pronarit qëlloi me pistoletë punëtorin Agonis Tetaj

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar gjykimi për vrasjen e Agonis Tetajt, i cili ishte vrarë në vendin e tij të punës, në kompaninë “Gogaj AG” ...

Vrasja në Deçan, familjarët: ‘Vrasja e Agonisit nuk ishte aksidentale’

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar gjykimi i Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt në Deçan.

Gjykimi për vrasjen në Deçan, dëshmitari rrëfen si i vrari u rrëzua para këmbëve të tij

Shaban Gogaj është ulur sot në bankën e të akuzuarit për t’u ballafaquar me akuzën e Prokurorisë së Pejës për vrasjen e Agonis Tetajt.

Vrasja në Deçan, Prokuroria e Apelit përjashton Prokurorinë e Pejës për "njëanshmëri"

Gjykimi i Shaban Gogajt për vrasjen e Agonis Tetajt do të vazhdojë në Gjykatën e Pejës ndërsa aktakuzën do ta përfaqësojë Prokuroria e ...

Deklarohet i pafajshëm i akuzuari për vrasjen e punëtorit në Deçan

Shaban Gogaj është ballafaquar të premten në Gjykatën e Pejës me akuzën e Prokurorisë për vrasje të Agonis Tetajt në lokalin e këtij të parit ...

Prokuroria e Pejës përjashtohet nga rasti i vrasjes së Agonis Tetajt

Prokuroria e Pejës është përjashtuar nga çështja penale kundër Shaban Gogaj, i cili akuzohet për vrasjen e Agonis Tetajt, kjo bëri që seanca e planifikuar ...

Deçan: Prokuroria ngrit aktakuzë për vrasjen e Agonis Tetajt, mister motivi

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë kundër Shaban Gogaj, për vrasjen e Agonis Tetaj si dhe për posedim të armës pa leje.