Postet nga: agonis tetaj

Pas rinisjes së gjykimit për vrasjen e Agonis Tetajt, pala e të akuzuarit konteston ndryshimin e cilësimit juridik

Procesi gjyqësor për vrasjen e Agonis Tetajt ka vazhduar sot në Gjykatën e Pejës me një aktakuzë të ndryshuar sa i përket cilësimit juridik.

Vrasja e Agonis Tetajt, sot pritet të vazhdojë gjykimi ndaj të akuzuarit Shaban Gogaj

Shaban Gogaj pritet të dalë sot para gjykatës për t’u ballafaquar me akuzën e Prokurorisë për vrasjen e Agonis Tetaj.

Reagon Kryeprokurori i Shtetit: Deklaratat e Fejzullah Hasanit për vrasjen e Agonis Tetajt ndërhyrje në punën e drejtësisë

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit ka reaguar kundër deklaratave të ish- kryetarit të Gjykatës Supreme të Kosovës pas deklarimeve të tij në lidhje me rastin e vrasjes ...

Kush është dhe si u zgjodh prokurori i ri që do të trajtojë rastin e vrasjes së Agonis Tetajt?

Isuf Sadiku, prokuror i Prokurorisë së Gjilanit, është caktuar ta përfaqësojë akuzën në rastin e vrasjes së Agonis Tetajt, rast ky që ka marrë vëmendjen e ...

Isuf Tetaj babai i Agonisit, i shkruan letër Lumir Abdixhikut

Isuf Tetaj, babai i të ndjerit Agonis Tetajt, vrasja e të cilit u përfol shumë ditëve të fundit në Kosovë, i ka shkruar letër kryetarit të posazgjedhur ...

Arsyet e gjykatës për rihapjen e gjykimit të vrasjes së Agonis Tetajt

Gjykata Themelore e Pejës sot ka marrë vendim për rihapje të shqyrtimit gjyqësor ndaj Shaban Gogajt, i cili po gjykohet për vrasjen e tani të ndjerit ...

Kush janë gjyqtarët që vendosën sot për rihapjen e rastit të vrasjes së Agonis Tetajt

Gjykata e Pejës sot ka marrë vendim që të rihap shqyrtimin në çështjen e vrasjes së Agonis Tetajt.

Gjykata sot pritet të vendos për rastin e vrasjes së Agonis Tetajt

Gjykata e Pejës sot pritet të marrë vendim lidhur me rastin e vrasjes së Agonis Tetajt.