Postet nga: Agjencia për Regjistrim Civil

Dyshohet se i lëshoi pasaportë dhe letërnjoftim të kërkuarit nga Interpoli në emër të dikujt tjetër, aktakuzë ndaj zyrtarit të ARC-së

Prokuroria e Prishtinës ka ngritur aktakuzë ndaj një zyrtari të Agjencisë për Regjistrim Civil nën dyshimin për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe ...

Pas vendimit të Këshillit të Pavarur, Sveçla anulon konkursin për drejtor të ARC-së

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka anuluar konkursin për drejtor ekzekutiv të Agjencisë për Regjistrim Civil (ARC).

Këshilli i Pavarur i kërkon ministrit Sveçla anulimin e konkursit për drejtor të ARC-së

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil i ka kërkuar ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla që ta anuloj konkursin pë...

Apeli dënon Ilhami Gashin për rastin “Pronto”

Gjykata e Apelit ka gjetur fajtor Ilhami Gashin, njërin prej të akuzuarave në rastin e njohur “Pronto” i cili si sekretar i përgjithshëm i Ministrisë së Punë...

Noterët ende pa qasje në regjistrat civil të të dhënave të qytetarëve

Tre vite më parë Agjencia për Regjistrim Civil (ARC) e Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës nënshkruan ...

Edhe Fëmijët do të Pajisen me Letërnjoftime

Të gjithë fëmijët në Republikën e Kosovës, pavarësisht moshës do të pajisen me letërnjoftime. Agjencia për Regjistrim Civil ka kërkuar plotë...

Marrëveshje për Shkëmbimin e të Dhënave

Agjencia për Regjistrim Civil (ARC) e Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës nënshkruan sot marrëveshje pë...