Postet nga: Agjencia për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar ose të Konfiskuar

Shkarkimi i radhës, drejtori i Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar ose të Konfiskuar

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka njoftuar se drejtorit të përgjithshëm të Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar ose të Konfiskuar, Rrahim Rama i është ...

Qeveria formon komision hetimor për kryeshefin e Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e 25 ka marrë vendim që të themeloj një komision hetimor lidhur me rastin e Kryeshefit Ekzekutiv të Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së ...

Gjykimi për Vjedhjet në Depon e Makinave të Sekuestruara

Enver Krasniqit, ish-drejtorit të Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar iu lexua sot aktakuza nga prokurorja Dulina Hamiti, ndërsa pas këtij leximi, kryetari i trupit gjykues ...

200 Kërkesat pa Përgjigje për Pasurinë e Sekuestruar

200 Kërkesat pa Përgjigje për Pasurinë e Sekuestruar

Rrahim Rama, kryeshefi i Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar tha sot se institucioni që drejton ka bërë 200 kërkesa për shitje të pasurisë së sekuestruar ...

Sekuestrimi i Pasurisë-Mungojnë Veprimet Konkrete

Organizata për Demokraci, Antikorrupsion dhe Dinjitet “Çohu!” paraqiti sot studimin në lidhjje me pasurinë e paligjshme të sekuestruar në Kosovë.

KIPRED: Pastrimi i Parave i Trashëguar nga Viti ‘99

Instituti Kosovar për Kërkime dhe Zhvillim të Politikave (KIPRED) dhe OJQ-ja Syri i Vizionit (SiV) prezantuan të gjeturat kryesore rreth pastrimit të parave në Kosovë

Sekuestruesit e Pasurisë Ankohen në Gjykata

Zyrtarë të kësaj agjencie treguan në një tryezë për ndihmën që kanë marrë nga BE-ja, duke e falënderuar atë.