Postet nga: Agjencia Kosovare e Inteligjences

Vjosa Osmani nuk pajtohet me Avdullah Hotin për shef të AKI-së, propozon emër të ri

Ushtruesja e detyrës së Presidentes, Vjosa Osmani ka propozuar një emër tjetër për shef të Agjencisë Kosovare për Inteligjencë.

Drejtori i ri i AKI-së, flet Qeveria

Sonte në media është raportuar se Latif Merovci është emëruar drejtor i ri Agjencisë Kosovare për Inteligjencë (AKI) dhe se ky emërim do të zyrtarizohet nesër.

Kush është Kreshnik Gashi, drejtori i AKI-së, që u shkarkua sot?

Në fund të vitit të kaluar, Kreshnik Gashi ishte emëruar shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës (AKI). Në krye të Inteligjencës, Gashi erdhi nga nga pozita e ...

Deputeti flet për raportimin e Kryeinspektorit të AKI-së në Komision Parlamentar

Ligjshmëria e emërimit të Burim Ramadanit si Kryeinspektor në Agjencinë Kosovare të Inteligjencës ka qenë njëra ndër çështjet e biseduara ditën e sotme në ...

YIHR: AKI nuk na dha qasje se sa persona përgjuan në vitin 2018

Nisma Rinore për të Drejtat e Njeriut (YIHR KS) ka reaguar pasi që Agjencia Kosovare e Inteligjencës nuk i ka ofruar qasje në personat të cilët i ...

Pasuria e Drejtorit të ri të AKI-së

Kreshnik Gashi që nga sot do të ketë pozitë të re. Nga pozita e Kryetarit të Bordit të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), ai është bërë ...