Postet nga: Agjencia e Kosovës për Akreditim

Këshilli Shtetëror i Cilësisë pezullon punën e Komisionit të Ankesave

Këshilli Shtetëror i Cilësisë(KShC) sot ka vendosur që të pezullojë procesin e ankimimit në Agjencinë e Kosovës për Akreditim(AKA), pasi ka kuptuar se ...

Hoxhaj e Bytyqi debatojnë për vendimet e Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Qeveria e Kosovës aprovoi krijimin e një kornize ligjore specifike, me qëllim që të sigurohet pavarësia e plotë e funksionimit të Agjencisë së Kosovës për ...

Këshilli Shtetëror i Cilësisë ua rikthen akreditimet Universiteteve Publike dhe Kolegjeve private

Bordi i Këshillit Shtetëror të Cilësisë(KShC), në kuadër të Agjencionit të Kosovës për Akreditim(AKA) ka vendosur që t’ua mundësojë institucioneve ...

'Optimizëm' rreth ri-anëtarësimit të Kosovës në EQAR

Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA), ka mbajtur tryezë për diskutim të Raportit të Vetëvlerësimit të AKA-së, për vlerësim nga ENQA.

Emërohet UD Drejtori i Agjencisë së Akreditimit

Avni Gashi, është emëruar Ushtrues Detyre i Drejtorit të Agjencisë Kosovare për Akreditim.

ISPE reagon ndaj deklaratave të ministrit Bytyqi për ‘shantazh’

Kolegji ISPE ka reaguar pas deklaratave të ministrit të Arsimit, Shyqiri Bytyqi, i cili sot në një konferencë për media tha se ka pasur “shantazh” dhe “presion” nga kolegji ...

KSHC mirëpret shkarkimin e UD Drejtores së Agjencisë së Akreditimit

Këshilli Shtetëror i Cilësisë ka mirëpritur vendimin e Ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë për shkarkimin e ushtrueses së detyrës së Drejtores së ...

Këshilli Shtetëror i Cilësisë diskuton paraqitjen e anëtarit në reklamën e kolegjit 'AAB'

Çështja e përfshirjes së anëtarit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë, Xhavit Rexhaj, një një spot reklamues të Kolegjit privat ‘AAB’ pritet të diskutohet në mbledhjen ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!