Postet nga: agim veliu

Agim Veliu: LDK nuk ka një emër për President

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës njëherit edhe kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, ka thënë se Lëvizjes Vetëvendosje nuk i ...

Pas 70 vjetëve, Llapashtica bëhet me shkollë të re

Nxënësit dhe arsimtarët e shkollës “Dituria” të fshatit Llapashticë e Poshtme të Podujevës sot kanë pasur ditë feste.

Vjosa Osmani: Agim Veliu ka kontribuar në programin qeverisës LVV-LDK

Nënkryetarja e LDK-së, Vjosa Osmani ka vlerësuar angazhimin e nënkryetarit tjetër të LDK-së, Agim Veliu në programin qeverisës mes LVV-së dhe LDK-së.

Podujevë, në lumin Llap ndërtohen pesë penda për ujitje

Komuna e Podujevës ka njoftuar se është bërë inaugurimi i dy nga pesë pendave akumuluese për ujitjen e tokave bujqësore, përgjatë rrjedës së lumit ...

Agim Veliu: Kam patur gatishmëri për ta udhëhequr LDK-në

Kryetari i Podujevës, Agim Veliu ka thënë se në përgjithësi Kuvendi i Përgjithshëm ka kaluar në mënyrë të rregullt.

Agim Veliu Kryesues i Punimeve në Kuvendin e IX-të Zgjedhor të LDK-së

Është zgjedhur Kryesia e punës së Kuvendit të IX-të Zgjedhor të LDK-së.

Veliu: LDK nuk ka ndonjë marrëveshje për kandidatin koncensual

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka mbaruar mbledhjen e kryesisë së Kuvendit, pas të cilës nuk u bënë prap të ditur emrat për kryetar të LDK.