Postet nga: Agim Shahini

Dukuria e fajdeve shënon rritje

Dukuria e fajdesë, që nënkupton huazimin e parave të cilat më pas duhet të kthehen me interes shumë të lartë, përveç se konsiderohet ilegale dhe vepër penale, ...

Haradinaj: Tarifën 100% e heq Serbia duke e njohur Kosovën

Kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj nuk e ka vlerësuar si vit të lehtë 2019 për ekonominë e vendit.

Aleanca Kosovare e Bizneseve: 40 milionë euro investime të huaja më pak se vitin e kaluar

Aleanca Kosovare e Bizneseve, publikoi pjesën e parë të hulumtimit "Vlerësimi i Nevojave te tregut të Punës 2019” në të cilin thuhet se investimet e huaja direkte në ...

Kosova dhe Shqipëria do të nënshkruajnë unifikimin doganor më 26 nëntor

Marrëveshja për unifikimin doganor në mes të Kosovës dhe Shqipërisë pritet të nënshkruhet më 26 nëntor, në mbledhjen e përbashkët të këtyre ...

Gjykata Supreme anulon dënimin e Agim Shahinit

Gjykata Supreme e Kosovës e ka aprovuar kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë të paraqitur nga mbrojtësi i Agim Shahinit, Granit Vokshi, duke anuluar aktgjykimet ...

Fajdet po ‘rrezikojnë’ bizneset dhe qytetarët

Kushtet e pafavorshme afariste, normat e larta për kredi dhe procedurat e zgjatura për realizimin e kredive, në bankat komerciale që operojnë në Kosovë, kanë bërë që ...

Agim Shahini: Jam i pafajshëm dhe do të vazhdoj me ankesa kundër vendimit të Apelit

Kryetari i Aleancës Kosovare të Biznesit (AKB), Agim Shahini komentoi ekskluzivisht për KALLXO.com se edhe pse Gjykata e Apelit e ka vërtetuar aktgjykimin e Gjykatës ...

Apeli vërteton dënimin ndaj Agim Shahinit dhe vëllait të tij (Dokument)

Kryetari i Aleancës Kosovare të Bizneseve, Agim Shahini, si dhe vëllai i tij, Skender Shahini, do të vuajnë dënimin me burg prej 18 muajve nëse kryejnë ndonjë ...