Postet nga: Agim Maliqi

Vrasja e shokut për 20 euro borxh, Gjykata Supreme vërtetoi dënimin e të akuzuarit me mbi 24 vjet burg

Gjykata Supreme e Kosovës ka vërtetur dënimin me 24 vjet e 10 muaj burg të të dënuarit Sylejman Ahmeti, i akuzuar për vrasjen e Shaip Krasniqit në ...

Arsyetimi i Supremes për lirimin e Todosijeviqit, i akuzuar se e quajti “trillim” masakrën e Reçakut

Gjykata Supreme e ka liruar nga akuzat ish-ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq, i cili ishte i akuzuar për nxitje të urrejtjes për një deklaratë të ...

Gjykata Supreme liron nga paraburgimi tre të miturit e dyshuar për dhunimin e 11-vjeçares

Gjykata Supreme ka liruar sot nga paraburgimi tre të miturit me inicialet G.R., Xh.S. dhe G.J., të cilët ishin dënuar nga Gjykata e Prishtinës ...

Vrasja e Donjeta Pajazitajt, ky është arsyetimi i Gjykatës Supreme në vendimin për lirimin e Naser Pajazitajt

Naser Pajazitajn, i  cili ishte i dyshuari i vetëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, në prill të këtij viti Gjykata Supreme e ka liruar nga akuza.

Ky është paneli i Gjykatës Supreme që mori vendimin për lirimin e Naser Pajazitajt

Naser Pajazitajn, i dënuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, Gjykata Supreme e ka liruar nga akuzat për vrasje.

Gjykata Supreme sqarohet në lidhje me deklaratën e babait të 14-vjeçares që ka raportuar se ka qenë viktimë e tentim-dhunimit

Vitin e kaluar një vajzë e mitur 14-vjeçare ka deklaruar se është përballur me tentim-dhunim brenda një shkolle në Prishtinë.

Agim Maliqi: Gjykatat përballen vazhdimisht me ndryshim të deklaratave nga ana e palëve

Gjyqtari i Gjykatës Supreme, Agim Maliqi, thotë se gjykatat e nivelit të parë vazhdimisht përballen me ndryshim të deklarimeve nga ana e palëve.

Agim Maliqi: Këshilli Gjyqësor duhet të hulumtojë pse rastet e krimeve seksuale janë parashkruar

Gjyqtari i Gjykatës Supreme, Agim Maliqi, ka thënë se është optimist që viteve të fundit ka përmirësim në trajtim të lëndëve të krimeve seksuale.