Postet nga: Agim Krasniqi

Infektiva me mungesë të Fraksiparinës, ministrja e Financave i bleu me para të veta

Institucionet shëndetësore në vend janë mbingarkuar me pacientë.

Krasniqi: Në dy vitet e fundit janë shtuar 2 mijë invalidë të luftës që marrin pensione

Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi, i ftuar në debat në KALLXO.com ka thënë se vetëm në dy vitet e fundit janë shtuar rreth 2 mijë invalidë ...

Metushi-Krasniqi: Janë 30 milionë euro më pak për shëndetësi në buxhetin e vitit 2021

Diana Metushi – Krasniqi nga organizata KDI në debatin me zëvendësministrin e Financave ka thënë se në buxhetin për vitin 2021 janë ndarë 30 milionë euro më pak pë...

Kush bleu toka për t'i shpronësuar përgjatë trasesë së autostradës Prishtinë- Gjilan?

I ftuar në debat në KALLXO.com zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi, ka premtuar se do t’i japë qasje në dokumente organizatës ‘FOL’ se kush bleu ...

Buxheti i vitit të ardhshëm, 204 milionë për Ministrinë e Infrastrukturës

Në debatin e KALLXO.com  sonte po debatohet për aferën e 2 milionëshit dhe buxhetin e shkurtuar për vitin 2021.

A ka shpresë Kosova t’i kthejë 2 milionë eurot e vjedhura?

Në debatin e KALLXO.com sonte po debatohet për aferën e 2 milionë eurove të vjedhura nga Thesari i Shtetit dhe buxhetin e shkurtuar për vitin 2021.

Zëvendësministri Krasniqi tregon a do të kthehen 2 milionë eurot e vjedhura nga Thesari

Në debatin e KALLXO.com sonte po debatohet për aferën e 2 milionë eurove të vjedhura dhe për buxhetin e shkurtuar për vitin 2021.

Afera e 2 milionë eurove të vjedhura dhe shpenzimi i buxhetit - LIVE

Në debatin e radhës në KALLXO.com do të diskutohet për aferën e vjedhjes së 2 milionë eurove dhe për buxhetin e shkurtuar për vitin 2021.