Postet nga: agim aliu

Pamjet e shëmtuara në rrugën ‘Bajram dhe Gursel Sylejmani’ në Ferizaj

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, më 5 prill 2021 përmes një postimi në Facebook pati prezantuar rregullimin e trotuarit në rrugën ‘Bajram dhe Gursel Sylejmani’ në kë...

Nënshkruhet memorandumi për asfaltimin e rrugës Talinoc i Muhaxherëve- Rahovicë

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu përmes një postimi në facebook ka bërë të ditur se së shpejti do të filloj asfaltimi i rrugës Talinoc ...

Vdes vajza e cila ishte lënduar nga shpërthimi në Ferizaj

Ka vdekur vajza e cila ishte lënduar gjatë një shpërthimi në qendër të Ferizajt javë më parë.

Disa nga të lënduarit nga shpërthimi në Ferizaj do të dërgohen për trajtim në Turqi

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka thënë se po bëhen përpjekje maksimale që për të lënduarit në gjendje më të rëndë ...

Agim Aliu viziton të lënduarit nga shpërthimi në Ferizaj

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka vizituar të lënduarit nga shpërthimi që ndodhi pasditen e sotme në një restorant në Ferizaj.

Ferizaj, filloi ndërtimi i çerdhes së premtuar nga Agim Aliu në emisionin "Jeta në Komunë"

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka marrë pjesë në ceremoninë e vendosjes së gurit të themelit të çerdhes për fëmijë në rrugën ‘Rexhep Bislimi’ ...

Puntorët e kompanisë 'Pastërtia' protestojnë për mos rritje të rrogave dhe përjashtim të kolegëve nga puna

Puntorët e kompanisë së pastrimit “Pastërtia” në Ferizaj kanë protestuar në oborrin e kësaj kompanie për përjashtimin nga puna të dy punëtorëve dhe ...

Përurohet Qendër e re e Mjekësisë Familjare në fshatin Dardani të Ferizajt

Një Qendër e Mjekësisë Familjare në fshatin Dardani të Ferizajt është përuruar sot.