Postet nga: afera "pronto"

Telefonatat që e dënuan Adem Grabovcin në aferën "Pronto”

Gjykata e Apelit e ka dënuar protagonistin kryesor të aferës “Pronto”, Adem Grabovcin për dy nga nëntë akuzat e Prokurorisë.

Këshilli Prokurorial i Kosovës: Qëndrojmë fuqishëm në përkrahje të Drita Hajdarit

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka reaguar pas kërcënimeve që u janë bërë sot prokurorës speciale Drita Hajdari.

Adem Grabovci komenton kërcënimet ndaj Drita Hajdarit

Ish- shefi i deputetëve të PDK-së, Adem Grabovci që së fundi u shpall i pafajshëm nga Gjykata Themelore e Prishtinës në rastin ‘Pronto’ ka reaguar ndaj kë...

Policia tregon si po e trajtojnë kërcënimin ndaj prokurores Drita Hajdari

Policia e Kosovës e ka konfirmuar se prokurorja  Drita Hajdari ka raportuar një  kërcënim ndaj saj.

Rrëfimi i Drita Hajdarit për “Pronton”

 

Kush është gjyqtari që liroi të akuzuarit e  aferës “Pronto”

Pas 12 seancave dhe më shumë se 15 muaj aktgjykim, Gjykata Themelore e Prishtinës i shpalli të pafajshëm të gjithë të akuzuarit e njërit prej rasteve më të pë...

Adem Grabovci përkrah Policinë, djemtë ishin dënuar për rrahje të policit

I mbetur jashtë pozitave drejtuese në parti dhe jashtë listës së kandidatëve për deputetë për shkak të përballjes së tij me drejtësinë në aferë...

I akuzuari i 'Pronto'-s në fushatë për PDK-në

Ndërkohë që kryetari i PDK-së po bën fushatë se do ta luftojë korrupsionin nëse ai do ta drejtojë Qeverinë pas zgjedhjeve të 6 tetorit, zyrtarë të partisë së ...