Postet nga: Adriana

Komedia ‘Kopraci’ jepet sot në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Teatri i qytetit të Ferizajt, “Adriana Abdullahu" shfaq sot në mbrëmje, duke filluar nga ora 20:00, reprizën e shfaqjes ‘Koprraci” të Molierit me regji të Elmaze Nurës.

Rikthehet në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj tragjikomedia ‘Kur hana del”

Shfaqja “Kur hana del” me tekst të Ag Apollonit dhe regji të Ben Apollonit, do të jepet sot reprizë, më 28 mars 2019, në ora 20:00 në Teatrin ‘Adriana Abdullhau” të qytetit të ...

Teatri i Ferizajt kujton Adriana Abdullahun në 20 vjetorin e vrasjes

Me rastin e 20 vjetorit të vrasjes së aktores ferizajase, Adriana Abdullauhu, Teatri i qytetit të Ferizajt që mbanë emrin e aktores Abdullahu do të organizojë më 24 mars 2019 një mbrëmje ...

‘Hanibali i nëntokës’ jepet sot në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Shfaqja  ‘Hanibali i nëntokës’ me tekst të dramaturgut bullgar Hristo Boytchev dhe regji të Fatlum Hazirit, jepet sot në ora 20:00, reprizë në Teatrin “Adriana Abdullahu” në Ferizaj.

‘I vetëm në banesë’ jepet sot në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Shfaqja "I vetëm në banesë" me tekst të Avni Shkodrës dhe regji të Natyra Kallaba, shfaqet sot në Teatrin “Adriana Abdullahu” të Qytetit të Ferizajt.

‘Kur hana del’ shfaqet sot premierë në Teatrin 'Adriana' në Ferizaj

Premiera e shfaqjes “Kur hana del” me tekst të Ag Apollonit dhe regji të Ben Apollonit jepet sot, në mbrëmje duke filluar nga ora 20:00 në Teatrin e Qytetit “Adriana ...

Filmi ‘Heroi” shfaqet në 20 vjetorin e Epopesë së Jezercit

Filmi “Heroi” me skenar dhe regji të Luan Kryeziut do të shfaqet nesër në ora 20:00 në Teatrin e Qytetit të Ferizajt, “Adriana Abdullahu”.