Postet nga: Adriana

Drama ‘Nata e Gretës’ jepet sot premierë në Ferizaj

Teatri “Adriana” i qytetit të Ferizajt shfaq sot në mbrëmje, në ora 20:00, premierën e dramës, “Nata e Gretës” me tekst të Ingmar Villqist me regji të ...

Shfaqja 'UN INSPEKTORI' sot premierë në Teatrin ‘Adriana’

Komedia "UN INSPEKTORI" me tekst të David Farr dhe regji të Erson Zymberit jepet sot premierë në Teatrin ‘Adriana” të Qytetit të Ferizajt.

Shfaqja ‘Nata e Gretës’ më 1 korrik premirë në Teatrin ‘Adriana’

Në fillim të muajit korrik, Teatri “Adriana” i Qytetit të Ferizajt do të shfaqë premierën e dramës  “Nata e Gretës” me regji të Ben Apollonit.

Javën e ardhshme Teatri ‘Adriana’ shfaq premierën "UN inspektori"

Javën e ardhshme, me 28 qershor 2019 në Teatrin "Adriana Abdullahu " në Ferizaj shfaqet premiera e komedisë "UN inspektori" me tekst të David Farr dhe regji të Erson Zymberit

Komedia ‘Kopraci’ jepet sot në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Teatri i qytetit të Ferizajt, “Adriana Abdullahu" shfaq sot në mbrëmje, duke filluar nga ora 20:00, reprizën e shfaqjes ‘Koprraci” të Molierit me regji të Elmaze Nurës.

Rikthehet në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj tragjikomedia ‘Kur hana del”

Shfaqja “Kur hana del” me tekst të Ag Apollonit dhe regji të Ben Apollonit, do të jepet sot reprizë, më 28 mars 2019, në ora 20:00 në Teatrin ‘Adriana Abdullhau” të qytetit të ...

Teatri i Ferizajt kujton Adriana Abdullahun në 20 vjetorin e vrasjes

Me rastin e 20 vjetorit të vrasjes së aktores ferizajase, Adriana Abdullauhu, Teatri i qytetit të Ferizajt që mbanë emrin e aktores Abdullahu do të organizojë më 24 mars 2019 një mbrëmje ...

‘Hanibali i nëntokës’ jepet sot në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Shfaqja  ‘Hanibali i nëntokës’ me tekst të dramaturgut bullgar Hristo Boytchev dhe regji të Fatlum Hazirit, jepet sot në ora 20:00, reprizë në Teatrin “Adriana Abdullahu” në Ferizaj.