Postet nga: Adriana Hoxhiq

Hoxhiq: Personi i paraqitur si polic m'i kërkoi 30 mijë euro

Ish-kandidatja për deputete, Adriana Hoxhiq ka qenë cak i një personi i cili është paraqitur si polic hetues dhe ka kërkuar një shumë të parave për mbylljen ...

Nënkryetarja e Mitrovicës së Veriut: Askush nuk merr pagë nga dy sistemet

Nënkryetarja e Komunës së Mitrovicës së Veriut, Adriana Hoxhiq ka thënë në "Kallxo Pernime" se askush nga shërbyesit civilë në këtë Komunë nuk merr ...

Adriana Hoxhiq komenton biznesin që mori 53 kontrata për dy vjet në 4 komunat veriore

Nënkryetarja për komunitete në Komunën e Mitrovicës së Veriut, Adriana Hoxhiq, ka komentuar biznesin e Radule Steviqit, i cili vetëm në dy vitet e fundit ...

Adriana Hoxhiq: Nuk kam marrëveshje me Listën Serbe që të votohet Iniciativa ime

Kandidatja për deputetë nga komuniteti boshnjak, Adriana Hoxhiq, tha se nuk ka asnjë marrëveshje me Listen Serbe, siç është pretenduar ditëve të fundit nga përfaqësues ...

Hoxhiq: Pres vota nga komuniteti serb, shqiptar, goran e boshnjak

Kandidatja për deputete, Adriana Hoxhiq, tha në emisionin "Kallxo Pernime" se ajo pret të marrë vota nga të gjitha komunitetet që ekzistojnë në Kosovë dhe jo vetëm nga ...

Adriana Hoxhiq komenton planin që votat e Listës Serbe t’i shkojnë asaj

Kandidatja për deputete në Kuvendin e Kosovës dhe nënkryetarja për komunitete në Komunën e Mitrovicës së Veriut, Adriana Hoxhiq, në "Kallxo Pernime" ka komentuar ...

Anesa Qollakoviq: Adrijana Hoxhiq po u thotë boshnjakëve të Kosovës se e ka mbështetjen e ndërkombëtarëve

Në "Kallxo Pernime" është duke u diskutuar për planin e subjektit politik Lista Serbe që të kalojë numrin prej 10 deputetëve sa i kanë të rezervuara sipas Kushtetutës ...

Hoxhiq: Bashkëpunimi me Goran Rakiq ka qenë i natyrës së punës

Kërkesa e deputetit Korab Sejdiu për të debatuar rreth nevojës për vendosje të sanksioneve ekonomike (përfshirë embargon) dhe sanksioneve politike kundër Serbisë si masë ...