Postet nga: Adrian Berisha

Adrian Berisha flet për rastet kur u bullizua nga shoqëria

Adrian Berisha, ish-drejtor i Kulturës në Komunën e Prishtinës, ka thënë se gjatë jetës është përballur vazhdimisht me bullizëm për dukjen ose ...

Berisha: Kohëve të fundit ka më shumë bullizëm në rrjete sociale

Adrian Berisha, ish-drejtori i Kulturës në Komunën e Prishtinës, ka thënë se bullizmi është problem sistematik i shoqërisë tonë.

Kosova dhe bullizmi - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po debatohet për bullizmin në shoqërinë tonë dhe hapat që duhet të merren për ta trajtuar dhe parandaluar k[t[ dukuri.

Rruga te ‘Kafet e Rakisë’ në Prishtinë do mbyllet për makina

Rruga ‘2 Korriku’ e njohur si ‘Kafet e Rakisë’ në Prishtinë, pritet të mbyllet për makina dhe do shndërrohet në rrugë për këmbësorë.

Prishtina do të bëhet me vepër artistike për gratë ushtare

Një vepër artistike me emrin “Ushtarja e panjohur” pritet të vendoset në lagjen ‘Dardania’ në Prishtinë.

Berisha: Nuk do lejojmë që të pritet ndonjë dru për 'Parkun e Aventurave'

Adrian Berisha, drejtor i Kulturës në Komunën e Prishtinës, ka thënë se nuk do lejojnë që të pritet ndonjë dru gjatë punimeve për 'Parkun e ...

Adrian Berisha për 'Parkun e Aventurave' në Gërmi: Fokus - zhvillimi i turizmit

Drejtori i Kulturës në Komunën e Prishtinës, Adrian Berisha ka thënë se projekti për 'Parkun e Aventurave' në Gërmi ka fokus turizmin.

'Parku i Aventurave' në Gërmi - LIVE

Në emisionin "Kallxo Përnime" po ndiqni debatin e dytë kushtuar 'Parkut të Aventurave' që po synohet të ndërtohet në Gërmi.