Postet nga: administrata tatimore e kosovës

Disa zyrtarë rezultuan me COVID-19, pezullon punën qendra e thirrjeve në ATK

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar se disa nga stafi i Qendrës së Thirrjeve, pas testimeve të bëra kanë rezultuar pozitiv në testin për COVID-19.

Kontrolli i ATK-së në institucionin e Arkivës së Shtetit - VIDEO

Emisioni i sotëm në “Drejtësia në Kosovë” transmetoi disa kontrolle të inspektorëve tatimor të Kosovës në disa biznese e institucione ku dyshoheshin se kishte parregullsi.

Infektologu në Pejë punonte me biznes të paregjistruar - VIDEO

Në pjesën e dytë të emisionit të sotëm në “Drejtësia në Kosovë” u shfaqën pamje të kontrollit në një lokal ku një infektolog zhvillonte punën ...

Pasuria e taksambledhësve

Për rangun e dytë të drejtorëve të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), 2019 për dikë ishte vit i suksesshëm e për dikë jo.

Avokati i Popullit: Administrata Tatimore e Kosovës diskriminoi dy zyrtarë të lartë të saj

Institucioni i Avokatit të Popullit ka konstatuar se Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka bërë diskriminim ndaj dy zyrtarëve të lartë të saj, Hamdi Hoxhës dhe ...

VIDEO: ATK kontrollon furrën e bukës

Emisionit i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ ka transmetuar pamje ekskluzive të inspektimeve dhe kontrolleve të ATK-së ndaj bizneseve të ndryshme.

ATK zhvillon kontrolle për punëtorë pa kontrata edhe natën, kontrollohet një piceri në Prishtinë

Administrata Tatimore e Kosovës është duke zhvilluar aksione në mbarë Kosovën për verifikimin e kontratave të punës së punëtoreve nëpër biznese të ndryshme, ...

CoronaBiznes, ATK njofton se ka pranuar 228 thirrje deri më tani për rritje të çmimeve

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar se deri më tani ka pranuar 228 thirrje nga qytetarët, në numrin që e kanë vënë në dispozicion, për të ...