Postet nga: administrata tatimore e kosovës

Punëtoret e ATK-së në grevë 1 orëshe, bojkotohet puna me palë

Punëtoret e Administratës Tatimore të Kosovës e kanë bojkotuar për 1 orë punën me tatimpagues në të gjitha drejtoritë.

Pas 3 vitesh KPMSHC urdhëron ATK-në që të shikoj nëse 20 inspektoret e përzgjedhur i plotësonin kriteret e konkursit

Administrata Tatimore e Kosovës po vazhdon të ketë probleme me konkurset për inspektor tatimor të cilat i ka zhvilluar gjatë viteve të fundit.

Dyshimet për përfshirje në korrupsion, drejtorit të ATK-së në Gjilan i shqiptohet masë disiplinore

Zyrtari i Lartë i Administratës Tatimore të Kosovës Alban Qerimi përkohësisht më nuk do të udhëheq me ATK-në Gjilan pasi me vendim të komisionit disiplinor ...

Kontrollet tatimore të Kosovës t`i përfarohen atyre të Shqipërisë

Rrallëherë ka ndodhur që turistët nga Kosova, viteve të fundit të mos marrin kuponin fiskal në momentin e kryerjes së pagesave gjatë qëndrimit në Shqipëri.

Mungesa e numrave rendor në listat e kontrollit të ATK-së shfaqë rreziqet për keqpërdorime

Po bëhen gati katër vite prej kur listat e kontrollit të inspektorëve tatimor nuk kanë numra rendor.

Suspendohet drejtori i ATK-së Ilir Murtezaj

Tre ditë pasi u rikthye nga shkarkimi në krye të ATK-së, Ilir Murtezaj u suspendua nga Ministria e Financave.

"Evazioni në punësime": BIRN dhe D+ publikojnë raportin e monitorimit të Administratës Tatimore të Kosovës

Për të tretin vit radhazi, Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) dhe organizata Democracy Plus kanë publikuar raportin e monitorimit të Administratës Tatimore të Kosovës(ATK), ...

Gashi: Arsyeja pse ndërkombëtaret investojnë në ATK dhe Doganë është parandalimi i shpëlarjes së parave

Sonte në emisionin e KALLXO.com po debatohet për Administratën Tatimore të Kosovës. Në këtë emision po shpalosen gjetjet e monitorimit të ATK-së gjatë vitit 2020.