Postet nga: administrata e drejtësisë

Iberdemaj: Politika koprrace për buxhet por jo për kritikat ndaj gjykatave dhe prokurorive

Në emisionin “Kallxo Përnime” në debatin për administratën e sistemit të drejtësisë është diskutuar lidhur me menaxhimin e resurseve njerëzore në Këshillin Gjyqësor ...

Maliqi: Për Gjykatën Komerciale, KGJK u detyrua të marrë gjyqtarë nga gjykatat themelore dhe ajo e Apelit

Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Shkelzen Maliqi, në emisionin “Kallxo Përnime” në debatin për administratën e sistemit të drejtësisë, ka ...

Osmani: Një pjesë e buxhetit të Ministrisë i ka kaluar KPK-së për rritjen e numrit të prokurorëve për krimet e luftës

Në emisionin “Kallxo Përnime” në debatin për administratën e sistemit të drejtësisë po diskutohet për menaxhimin e resurseve njerëzore në Këshillin Gjyqësor ...

Krasniqi: Nëse Qeveria e përkrah KPK-në me buxhet edhe vitin e ardhshëm, nuk do të kemi problem për bashkëpunëtorë profesionalë

Në emisionin “Kallxo Përnime” në debatin për administratën e sistemit të drejtësisë po diskutohet lidhur me menaxhimin e resurseve njerëzore në Këshillin Gjyqësor ...

Maliqi: KGJK-së asnjëherë nuk i janë realizuar kërkesat buxhetore nga Qeveria dhe Kuvendi

Drejtori i Sekretariatit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Shkëlzen Maliqi, në emisionin e “Kallxo Përnime” në debatin për administratën e sistemit të drejtë...

Diskriminimi i drejtësisë – LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për administratën e sistemit të drejtësisë.